Over Ons:

Installatiebedrijf Koos Kersten is een familiebedrijf dat reeds meer dan dertig jaar bestaat. Ons bedrijf is een echt team, dat er voor zorgt dat onze klant koning is en blijft.

Wij zijn uw allround partner voor zowel de zakelijke als de particuliere opdrachtgever en staan voor service, klantgerichtheid, kwaliteit, een uitgebreide technische kennis en degelijk vakmanschap.

Wat is V-team?

Vaillant ambassadeur, die garant staat voor een uitstekende kwaliteit en service.
Als lid van het Vaillant V-Team worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold.
U kunt rekenen op het hoogste service- en kwaliteitsniveau van onze producten en organisatie.
Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring werken wij als Vaillant V-Team snel, efficiƫnt en zorgvuldig.

Uneto-VNI.

Installatiebedrijf Koos Kersten is aangesloten bij brancheorganisatie Uneto-VNI. Wij zijn een erkend gas technisch- en water technisch installatiebedrijf.

CO-Vrij

Vanaf 1 april mag een gasverbrandingsinstallatie alleen nog geplaatst of onderhouden worden door een CO-vrij gecertificeerd bedrijf. Dat betekent dat voor iedere installatie in huis ongeacht de vraag een professioneel bedrijf ingeschakeld moet worden voor de werkzaamheden die verricht moeten worden aan iedere installatie in huis zoals je Cv-ketel, geiser, gaskachel, palletkachel, openhaard en alles wat een open- en gesloten systeem heeft. Met deze maatregel hopen wij gezamenlijk dat er geen slachtoffers meer vallen door een koolmonoxide vergiftiging en dat iedere installatie in huis veilig is en blijft. Samen met onze aangesloten partner helpen we je graag bij een storing, onderhoud of het vervangen van een installatie in huis.

Wij helpen u graag.
Bart Kersten